Μάτια απο κοντά

Εκπληκτικά! Αποκαλύπτοντας Macro Φωτογραφίες από το ανθρώπινο μάτι


Οφθαλμολογική περίθαλψη - 30% με 50% φτηνότερα από την Ελλάδα -
διαθλαστική (Lasik), βλεφαροπλαστική, μπότοξ και άλλες θεραπείες ματιών σε 
ιδιωτική κλινική, στη Βουλγαρία.


Κανονικά, όταν σκέφτεστε για ένα βολβό του ματιού, φαντάζεστε μια ομαλή σφαίρα αλλά, ο φωτογράφος Σούρεν Μανβέλιαν (Suren Manvelyan) μας δείχνει πόσο υφή υπάρχει μέσα τους.

 Οι συναρπαστικές λήψεις μάκρο (macro) του  έμπειρου φωτογράφου, αποκαλύπτουν τις πολύπλοκες λεπτομέρειες του ανθρώπινου ματιού, που είναι ειρωνικά, απαρατήρητες από το γυμνό ανθρώπινο μάτι. Κοιτάζοντας πολύ κοντά, οι εικόνες εκθέτουν μια σχεδόν ξένη ουσία.

 Εξετάζοντας τις φωτογραφίες από τη σειρά  "Τα ανθρώπινα μάτια" του Μανβέλιαν (Manvelyan), μπορείτε να χάσετε την αίσθηση του τι πραγματικά αντιλαμβάνεστε, πέρα από, απλός μάτια.

Οι φωτογραφίες μοιάζουν να είναι πλάνα τοπίων, κάποιου κρατήρα, ή ίσως μεγέθυνση από κάποιο ινώδες υλικό. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την ιδέα, ότι τα μάτια, μπορεί να είναι τόσο περίπλοκα σχεδιασμένα.

 Ο Μανβέλιαν (Manvelyan) καταφέρνει να συλλάβει την κάθε απίστευτη λεπτομέρεια από την ίριδα και την κόρη σε συνοδεία από γιγαντιαίες βλεφαρίδες που προβάλλονται μέσα από το πλαίσιο. Υπάρχει κάτι που είναι τόσο άπιαστο και όμορφο, σε κάθε ένα, από τα πορτρέτα των ματιών.

 Η τελευταία σειρά του, "Τα μάτια των ζώων" ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά αυτή η παρουσία του ανθρώπινου μάτι, είναι απολύτως εκθαμβωτική. Πιστεύετε ότι έτσι μοιάζουν τα μάτια μας από κοντά;          


http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/suren-manvelyan-human-eyes




JMB Active    http://www.jmb-active.com/?activity=ophthalmology




#οφθαλμολογία #lasik #μυωπία #επέμβαση #καταρράκτη #βλεφαροπλαστική #μπότοξ

Βρείτε μας στο Facebook και Google +

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου