Γιατί η εξωσωματική είναι καλύτερη στη Βουλγαρία

baby_ivf3Είναι γεγονός ότι όλες οι διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης και της γονιμότητας εκτελούνται κατά τον ίδιο τρόπο σε όλο τον κόσμο.




Εξωσωματική γονιμοποίηση και θεραπεία 
γονιμότητας στη Βουλγαρία

Είτε επιλέξετε IVF, IVM, ICSI και IMSI η διαδικασία είναι η ίδια και στις ΗΠΑ, την Ισπανία ή το Ισραήλ. Οι διαδικασίες αυτές δεν απαιτούν ειδική τεχνολογία. Είναι θέμα ανθρώπινης εργασίας. Οι ειδικοί της γονιμότητας εκπαιδεύονται με τον ίδιο τρόπο και πολύ συχνά στις ίδιες ιατρικές σχολές. Οι καλύτεροι ειδικοί γονιμότητας στη Βουλγαρία, έχουν εκπαιδευτεί στη Βουλγαρία, Ολλανδία, Γαλλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ.

Έτσι, αν η διαδικασία είναι η ίδια παντού,όσον αναφορά τη τεχνολογία και την πρακτική, στη συνέχεια στρέφουμε την προσοχή σας στο κόστος και την τοποθεσία.

Η Βουλγαρία διαθέτει δύο πλεονεκτήματα.

Εάν έχετε κάνει προσπάθειες να έχετε μωρό, θα ξέρετε ότι το στρες είναι ένας αρνητικός παράγοντας. Η θεραπεία γονιμότητας στο εξωτερικό, σας δίνει την ευκαιρία να απομακρυνθείτε από το περιβάλλον του σπιτιού σας, όπου έχει καθιερωθεί η ενέργεια από αναμνήσεις άγχους, και απογοήτευσης, από την προσπάθεια κατοχής, ενός μωρού. Το περιβάλλον μπορεί να σας βοηθήσει η να σας εμποδίσει. Εάν θέτεται τον εαυτό σας υπό πίεση, για πράγματα όπως, δουλεία, σπίτι ή γνωστούς, αυτό είναι εις βάρος σας.

Στη Βουλγαρία μπορείτε να απολαύσετε ένα μεγάλο διάλειμμα, ταυτόχρονα με τη θεραπεία γονιμότητας. Μπορείτε να μείνετε στο καλύτερο ξενοδοχείο σπά, για ένα κλάσμα του κόστους που θα πληρώσετε στην Ελλάδα. Μπορείτε να χαλαρώσετε με πολιτιστικές επισκέψεις και να έρθετε σε επαφή με τη φύση. Όλοι αυτοί οι παράγοντες βοηθάνε, ώστε να νιώσετε ηρεμία για την επίτευξη της εγκυμοσύνης.

Στη Βουλγαρία, το κόστος της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι πολύ χαμηλότερο από την οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Οι τιμές αντιστοιχούν σε ένα τρίτο της αξίας των θεραπειών γονιμότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο και 40% φθηνότερα από την Ισπανία. Επίσης, είναι πιο φθηνά από οποιοδήποτε άλλο τουριστικό προορισμό γονιμότητας στην Ευρώπη.

Και μην χάνετε ελπίδα, με τα ποσοστά επιτυχίας των κλινικών. Σημασία έχουν η ηλικία σας, η υγεία και το προσωπικό στάδιο γονιμότητας που έχετε. Αυτούς τους παράγοντες η κλινική δεν μπορεί να αλλάξει. Αλλά, η ψυχολογική ηρεμία σας, σχετικά με το πού βρίσκεσθε και πόσο πληρώνετε σίγουρα βοηθάει! 

Βρείτε μας στο Facebook και Google +

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου