Ποιος είναι ο φθηνότερος προορισμός ιατρικού τουρισμού;



Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος, αλλά όταν πρόκειται για την Ευρώπη, ο φθηνότερος και πιο αποδοτικός προορισμός είναι η Βουλγαρία.

Η Βουλγαρία εξελίσσεται γρήγορα στον νέο προορισμό ιατρικού τουρισμού της Ευρώπης. Καθώς οι ασθενείς συνειδητοποιούν ότι οι περισσότερες διαδικασίες είναι στάνταρ σε όλη την ΕΕ και δεν απαιτείται ένας διάσημος χειρουργός για να κάνει μια σπουδαία δουλειά. Ψάχνουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να γίνει η δουλειά, στις καλύτερες τιμές. Και η Βουλγαρία είναι ο ιδανικός προορισμός. Συνδυάζει ένα υψηλό επίπεδο ιατρικής περίθαλψης, ίσο με αυτό των ιδιωτικών κλινικών στο Λονδίνο, το Παρίσι ή τη Βαρκελώνη, και πολύ χαμηλό  κόστος.

Το εύρος των θεραπειών που προσφέρεται στη Βουλγαρία είναι ευρύ: υποβοηθούμενη γονιμότητα, χειρουργική επέμβαση ματιών, οδοντιατρικές θεραπείες, αρθροσκοπική χειρουργική, ενδομήτρικη, πλαστικές και τα αισθητικές διαδικασίες, και πολλά άλλα ...

Για παράδειγμα, η Βουλγαρία είναι φθηνότερη από άλλους προορισμούς που έχουν ωθήσει τώρα τις τιμές τους πιο πάνω:

  • 30-50% φθηνότερα από την Ελλάδα
  • Η Ουγγαρία είναι 20% πιο ακριβά
  • Η Τουρκία είναι 35% πιο ακριβά
  • London (UK), είναι τουλάχιστον 150-200% ακριβότερα.
Τα ξενοδοχεία, τα τρόφιμα, οι μεταφορές και η ψυχαγωγία είναι επίσης πολύ φθηνότερα σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη και την Τουρκία.

#Βουλγαρία #εξωσωματικη #ομορφιά #γονιμοποιηση #εγχείριση #ματιών #ιατρική #καρκινος #περίθαλψη #εμφυτευματα #πλαστική #λιποαναρροφηση


Βρείτε μας στο Facebook και Google +

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου