Η Βουλγαρία προσφέρει την καλυτερη ποιοτητα για την τιμη στα ξενοδοχεια.


Μια έρευνα του "Tripadvisor", οι όποια σύγκρινε τους πιο οικονομικούς προορισμούς τουρισμού στον κόσμο, ως αναφορά συγκεκριμένα, την παραμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέριων συν, ένα γεύμα, κοκτέιλ και το κόστος διαδρομής των ταξί.
Η Βουλγαρία βγήκε πρώτη-πρώτη, όπου το κόστος για ένα ζευγάρι είναι 104£ δηλαδή, 120€. Η δεύτερη θέση έχει το Χανόι, στο Βιετνάμ, όπου οι παραπάνω πολυτέλειες κοστίζουν 115£  ή 133€.


Ο τουριστικός οδηγός "Lonely Planet" κατατάσσει την Βουλγαρία στις δέκα χώρες με την μεγαλύτερη συμφορά για ιδιωτικά ταξίδια του 2010. Δραστηριότητες όπως: Ιππασία, γευσιγνωσία κρασιών, λουτροθεραπεία είναι ιδιαίτερα προσιτά στη Βουλγαρία σε αναλογία με άλλες χώρες της Ευρώπης.




Το χειμερινό σεζόν η Βουλγαρία πλημμυρίζει από τουρίστες απ΄ολο το κόσμο, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν επωφεληθεί από τα πακέτα διακοπών, με κόστος χαρτζιλικιού. Δωμάτια με 15 και 30 ευρώ την ημέρα, σε ξενοδοχείο δίπλα στη πίστα, και
οι προσφορές ποικίλλουν από ανέσεις. Κλείνοντας δυο δωμάτια για τέσσερις μέρες, αποκτάτε και άλλο ένα. Φαγητό και σπά υπηρεσίες επίσης εμπεδώνονται μέσα στα πακέτα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η διαμονή σας δεν θα είναι μονότονη και περιορισμένη στο κρεββάτι και μόνο.




Ιατρική περίθαλψη από ιδιωτικές κλινικές στη Βουλγαρία, κοστίζει 30% με 50% λιγότερο από της ανάλογες τιμές στην Ελλάδα. Εγχείριση ματίων με λέιζερ, εμφύτευματα δοντιών, πλαστική χειρουργική και αισθητικές θεραπείες εφαρμόζονται σε μικρο χρονικό διάστημα, και άνετα συνδυάζονται με τις διακοπές σας, δίνοντας άνεση στην εμπειρία και την ανάρρωση σας. 




 Αντί να κάθεστε στο κρεββάτι, στο σπίτι σας, όπου σας περιμένουν τα καθήκοντα και οι ευθύνες της καθημερινότητας, μπορείτε να κάνετε βόλτα στη φύση, σε κάποιο μουσείο η ένα μασάζ.

http://www.dailymail.co.uk/travel/article-2339418/Bulgaria-cheapest-hotels-budget-travellers-avoid-Norway.html


JMB Active  http://www.jmb-active.com/

                                  Φθινός ιατρικός τουρισμός

                                  Διακοπές εξειδικευμένου                                           ενδιαφερροντος

                                  Πακέτα διακοπών

#Βουλγαρια #ξενοδοχεια #διακοπες #λουτροθεραπεία #σκι #πακετα #διακοπων #ιατρικη #περιθαλψη #lasik #εμφυτευμα #πλαστικη #χειρουργικη

Βρείτε μας στο Facebook και Google +

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου